PH Teszt, Beta teszt mérésMilyen betegségre vagyok hajlamos
BETA TESZT - Új biológia

Itt kezdd: főoldal | vissza

 

8, Még néhány szó a túlzott savmennyiség okairól (BETA-Teszt)

 

Legtöbb élelmiszer nyilvánvalóan kevés bázikus vitálanyagot tartalmaz. Általában savas túlsúlyú étrendet követünk. A húsok és zsírban gazdag ételek megnövekedett fogyasztása, valamint a nikotin, az alkohol és a koffein mind káros savakkal terheli szervezetünket. A gyorsételek, a kiegyensúlyozatlan üzemi étkezés és a feldolgozott élelmiszerek (kész, félkész ételek, italok) mind súlyosbítják a bázikus vitálanyagok hiányát.

A környezeti hatások, valamint a testi és lelki stressz szintén hozzájárulnak a savak képződéséhez, megzavarva a savak és bázisok harmonikus egyensúlyát.

 

Neked mennyit ér az egészséged?

- 10 ezer forintot? 50 ezret, 100 ezret? Milelőt válaszolnál kérdezd meg magadtól mennyit költesz havi szinten fogyókúrás szerekre, gyógyszerekre, mennyit áldozol olyan tárgyakra, termékekre, amik csak tüneti kezelést tudnak nyújtani és újra és újra kénytelen vagy használni, alkalmazni Őket. Mennyi energiádba, pénzedbe kerül ez neked?

Nem lenne jó, egy olyan vizsgálat, ami segíte neked a tisztán látásba, ami az okokat vizsgálja. Soha nem érdekeltek a miértek? Miért vagyok beteg, miért van hajlamom túlsúlyra, miért vagyok allergiás, miért vagyok érzékeny bizonyos ételekre, miért, miért....és mit tehetek, hogy megelőzzem ezeket a tüneteket?

Van egy jó hírem számodra! Az alábbi orvosi vizsgálat segít neked a tisztán látásban.

 

 

BETA-teszt

Méresd meg pH-dat az alábbi vizsgálat segítségével.

Azoknak, akik életmódváltás előtt állnak, és tudni szeretnék, szervezetük milyen állapotban van. A megismételt vizsgálat eredménye tájékoztat arról, hogy mennyire volt eredményes az életmód változtatása, illetve a gyógymód. Olyan vizsgálati módszer, melynek segítségével még a klinikai tünetek megjelenése előtti kórjelző állapotokat is fel lehet tárni.

A mért értékekből a következőkre lehet következtetni:

- Ki milyen típusú betegségekre hajlamos?

- Milyen a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képessége?

- Mennyire egészségesek a szervezetben található sejtek?

- Hiányzik-e vitamin, ásványi anyag a szervezetből?

- Mennyire terhelt a szervezet salakanyagokkal?

- Milyen a szervezet teljesítőképessége?

- Milyen életmódbeli szokásokon kell leginkább változtatni?

- Mennyire passzol a tulajdonképpeni és a biológiai életkor?

- Van-e a szervezetben trombózisrizikó?

- Milyen az emésztőszervek, a vesék és a máj általános telejsítménye?

- Milyen fertőzésekre (bakteriális, vírusos vagy gombás) hajlamos a szervezet?

- Van-e daganatkialakulási hajlam?

- Milyen a szövetek sav-bázis viszonyai?

 

  Hogyan zajlik a vizsgálat?

 

A Beta teszt mérésekhez a következőkre van szükség:

- 3 ml vénás vérre

- 3 ml nyálra

- kétszer 1-2 dl vizeletre

 

Mire kell figyelni a vizsgálat előtt?

- A vizsgálat napján tilos alkoholt (még alkoholmentes sört is), kávét, szénsavas italokat és gyümölcsleveket fogyasztani! Ezek ugyanis meghamisítják az eredményeket.

- Ne szedj be a vizsgálat előtt 24 órával vitaminkészítményeket (még C-vitamint sem)! Ezek is meghamisítják az eredményeket.

- Ha a vizsgálatot reggel vagy kora délelőtt végzik, ne egyél és ne igyál előtte semmit (ha nem muszáj, még tiszta vizet sem!)! Ha ennél később történik, akkor a vizsgálat időpontja előtt lehetőleg 4 órával ne egyél semmit, csak igen keveset igyál, ne moss fogat, ne rágógumizz, ne szopogass cukorkát!

- Az 1. vizeletürítés után (amikor megérkeztél a vizsgálatra) nem szabad semmit inni a 2. vizeletminta ürítésig! (Ha a vizsgálat délután zajlik, nem kell feltétlen a reggeli vizelet.)

- A vizsgálat előtt 8 nappal el kell hagyni, minden olyan gyógyszert, készítményt, ami a szervezet energiaháztartását befolyásolhatja! Ez érvényes a természetes alapanyagú készítményekre is. Ha szteroidokat vagy más életfontosságú szereket szedsz, feltétlen konzultálj orvosoddal, hogyan kell eljárni!

- Semmilyen kozmetikai készítményt ne alkalmazz a vizsgálat napján (deók, sprayk, arcszeszek, parfümök, krémek, fogkrém, szájvíz, tusfördő, testápoló, rúzs, make up.) A szilikontartalmú krémeket legjobb már előző nap sem használni (pl. Atrix.)

- Fogat reggel ne moss, a szádat csak csapvízzel öblítsd ki!

- Tilos dohányozni, pipázni a vizsgálat napján!


Jelentkezz a BETA-teszt vizsgálatra itt >>


További kezelések: Méregtelenítő Kolon-hidroterápia az intenzív béltisztítás, vércseppanalízis és komplex daganatszűrés


A mérést követő életmódváltás után 2-3 hónappal érdemes kontrolltesztet végeztetni, hogy kiderüljön, mennyit javult a sejtek, szövetek állapota.

 

 

 

Tégy többet az egészségedért!

 

Iratkozz fel a levelező listánkra az alábbi lehetőségen (ha még nem tetted)! Bármikor leiratkozhatsz, ha nem akarod az alábbi válaszokat.

 

PH PROGRAM lépésről-lépésre

Itt kezdd: főoldal | vissza

 


1, Egészséges életmód, tanácsok

2, Táplálkozás fontossága

3, Mit kerülj és miért, fogyókúra receptek

4, Sav bázis egyensúly megteremtése

5, Mi az a pH csoda

6, "Zöld lötty" a fogyásért és az egészségért

 

 

- Elhízás, túlsúly


- PH szint mérése, BETA Teszt


- Immunrendszer erősítő életmód


- Frissítő, relaxáló masszázs

 


Leleplező írások! Az egészséges életmód tanácsait, a helyes méregtelenítő kúra alapjait, a szép bőr és a fiatalság megőrzésének titkait tudhatod meg cikksorozatunk segítségével.


Jelentkezz most! Nem bánod meg és ráadásul most, egy filléredbe sem kerül.Cikksorozat témái:


-1, Tények, bizonyítékok és statisztikai adatok a környezetünkben lévő vegyianyagokról, mérgekről és ezek egészségkárosító hatásairól-2, Helytelen életmód (táplálkozás) hatásai szervezetünkre az elhízás okai-3, Különböző betegségek kialakulásának lehetséges okai (rák, daganat, hormonzavarok, szív és érrendszeri panaszok, izületi betegségek, stb.)-4, Hogyan védjük meg szervezetünket a betegségektől (méregtelenítés, egészséges életmód, helyes táplálkozás, fogyókúra)-5, Lépésről-lépésre a gyógyulás útján egy szebb, boldogabb élet felé

Egészséges életmód, tanácsok

Táplálkozás fontossága

Mit kerülj és miért, fogyókúra receptek

Sav bázis egyensúly

Mi az a pH csoda

Zöld lötty

Elhízás, túlsúly

PH szint mérése, BETA Teszt

Immunrendszer erősítés

 


Díjmentes jelentkezés:

E-Mail:

Keresztnév:

Jelentkezem >>