A legjobb fogyókúra! Fogyókúra nemcsak tiniknek.Fogyókúra vagy a helyes nézőpont megértése
A legjobb természetes fogyókúra

Itt kezdd: főoldal | vissza

7, Elhízás és a túlsúly ellen természetesen

 

Az elhízás járványszerű méreteket ölt, a tíz legsúlyosabb betegség közé sorolják és töretlenül tör előre a listán. A fejlettebb ipari országban minden második ember a természetes fogyókúra alapjait kutatja

fogyókúra

A túlsúly észrevétlenül telepedik ránk évről-évre. A felismerést követően kiáltunk fel: Fogyókúra!

Washington állam:
5 centiméterrel megnövelték az ülések szélességét
Coloradó: csörlővel fölszerelt mentőautókat készítenek
Indiana: XXL méretű koporsókat gyártanak, a szokványos 60 centissel szemben egy méter széleset

Mi az a túlsúly, miért is szükséges a fogyókúra?


A túlsúly és az elhízás az energiabevitel és az energiafelhasználás közötti egyensúly zavara következtében lép fel. Zsírlerakódáshoz, azaz elhízáshoz vezet, ha az energia bevitel sokkal nagyobb, mint az energia leadás. A bevitel azonos szintje mellett, az energialadás csökkenését is óhatatlanul súlygyarapodás követi.

 Ne lefogyni akarj, hanem egészségesen élni és táplálkozni


Ha így teszel meglátod hamar lemennek azok a fölös kilók, Dr. Robert O. Young tudós érthetően szemléltei a további okokat

- A szervezet a felhalmozódott savakat (amit már nem tud semlegesíteni) kénytelen elraktározni. A legideálisabb hely erre a feladatra a zsírszövet.

"Az elsavasodott belső környezetnek köszönhetjük azokat a plusz kilókat, amelyeket magunkon hordozunk. Védekező manőverként a szervezet zsírsejteket hoz létre, hogy így tartsa távol a savakat a létfontosságú szerveinktől: ezzel próbálja megvédeni őket. Bizonyos értelemben a háj menti meg az életünket! És pontosan ez az, ami miatt a testünk olyan nehezen szabadul meg tőle. Ha úgy táplálkozunk, hogy a szervezetünk lúgosabb legyen, akkor a szervezetnek nem lesz többé szüksége arra, hogy megtartsa a zsírrétegeket."

 

- Szervezetünk sav bázis egyensúlya felbomlott, sejtjeink nem kapják meg a szükséges tápanyagot, hamis ingereket produkálnak, annak érdekében, hogy még több zsírt termeljen. (állandó éhség érzet)

"A testsúllyal kapcsolatos problémák adódhatnak abból is, hogy az élesztő- és egyéb gombák megakadályozzák a táplálék megemésztését, felszívódását. Kialakuló tápanyaghiányok ténylegesen arra sarkalják a szervezetet, hogy plusz kilókat raktározzon"

 

- Az újra és újra véráramba kerülő méreganyagok miatt a máj túlterheltsége miatt nem képes lebontani a zsírokat és a cukrot.

"A mycotoxinokkal mérgezett vér a májba áramlik méregtelenítés céljából újra, meg újra, és ez a plusz megterhelés nagymértékben akadályozza a májat abban, hogy lebontsa a zsírokat és a cukrot"

A felborult egyensúly kimeríti a mellékveséket, ez alacsony energia szinttel jár, ami hozzájárul a hízáshoz. A pajzsmirigy működési zavarai lelassítják az anyagcserét.

Ugye tudod miért fogyott le sok híresség, köztük Pokrivtsák Mónika? Nem csak fogyni akartak, hanem lúgosítani, méregteleníteni szervezetüket. Minél több lúgosító tápanyag van szervezetedben, annál nagyobb az esély leadni a fölös kilókat. Ők a superGreens készítmény segítségéhez fordultak, másnéven zöld ital, szuper zöld porok. Ezen kívűl a teljes egészséghez képes hozzájuttatni vagy annak fenntartásához. Hatékony méregtelenítő és lúgosító hatása van. Ha szükséged van erre a termékre kérd ingyenes információm a lap alján.


cukor, édesség Túlzott étvágyad van, éhezel a cukorra, édességre?

 

Azért van, mert a káros élesztő- és penészgombák túlzott mértékben elszaporodtak a szervezetedben. Így a zsír lerakódás könnyen megy, de a tőle való megszabadulás nehézzé válik.

Az egyensúly felbomlik káros sejtek képződnek (gombák, mycotoxinok, rákos sejtek, stb.) okozva a legkülönbözőbb panaszokat és mellékhatásokat, ami lehet az elhízás, vagy bármilyen betegség.

Fontos látnunk, hogy az elhízás okai túlnyomórészt a helytelen életmódban és táplálkozásban keresendők és csupán kisebb részben valamilyen betegségben, genetikailag öröklött szabályozási zavarban. Ez a tény hangsúlyozza saját felelősségünket.

Fogyókúra alapjai:

- Ne légy elfogult táplálkozásoddal kapcsolatban, hidd el van mit mérlegelned

- Ne légy megszokásaid rabja, ami táplálkozásodat illeti

- Légy türelmes és kitartó

- Ne légy tudatlan, tanulmányozd át a "PH PROGRAM"-ot


Mi a helyzet a koplalással

A nem rendszeres étkezés a koplalás ugyancsak hozzájárul szervezetünk túlsavasodásához. A zsírtartalékok megnövekedett lebontása révén savas anyagcseretermékek (ún. ketonok ) képződnek.

Ahhoz, hogy sikert érjünk el a helyes diétázásban úgy, hogy nem terheljük túlságosan a sav-bázis háztartást, fogadjuk meg az alábbi szabályokat.


szép Fogyózzunk megfelelően

 

- Együnk keveset, de igyunk sok jó minőségű vizet (szűrt csapvíz, ásványvíz)

- Fogyasszunk sok saját készítésű zöldséglevest, gyümölcs és zöldségleveket (ezek ne tartalmazzanak se cukrot, se édesítő- és tartósítószert)

- Hagyjuk el a felesleges savképzőket: alkohol, nikotin, édességek, kávé

- Korlátozzuk a zsírt, cukrot, sót, fehérlisztet tartalmazó ételeket

- Kerüljük el a stresszt, a rohanást és a negatív ingereket

- Lazuljunk el testileg és szellemileg

- Éljünk aktív életet! Sportoljunk, mozogjunk, kiránduljunk, sétáljunk nagyokat

- A salakanyagok kiválasztása érdekében a beleknek rendszeresen ürülniük kell, a veséket pedig sok folyadékkal kell átöblíteni


ideális súly

Hány kilót kellene fogynod ahhoz, hogy elérd az ideális súlyod? Ötöt? Tizenötöt?


Bármi legyen is válaszod. Maximálisan 4-5 ször annyi napra van szükséged ahhoz, hogy elérd az ideális súlyt, ha követed az általam ajánlott fogyókúra programot, ami igazából egy életmódprogram és semilyen hártránnyal, nehézséggel nem jár.
Ha kíváncsi vagy a programra és
készen állsz a csodálatos változásra íratkozz fel levelező listánkra!

 

Tanulmányozd át a PH PROGRAMOT a helyes nézőpont megértésének érdekében. Iratkozz fel a levelező listára és járj el a leírtak alapján. Tapasztald meg azt a csodálatos változást, amit megtapasztaltunk oly sokan.

Tégy többet az egészségedért!

 

Iratkozz fel a levelező listánkra az alábbi lehetőségen (ha még nem tetted)! Bármikor leiratkozhatsz, ha nem akarod az alábbi válaszokat.

Lépj a következő szintre >>

 


PH PROGRAM
lépésről-lépésre

Itt kezdd: főoldal | vissza

 


1, Egészséges életmód, tanácsok

2, Táplálkozás fontossága

3, Mit kerülj és miért, fogyókúra receptek

4, Sav bázis egyensúly megteremtése

5, Mi az a pH csoda

6, "Zöld lötty" a fogyásért és az egészségért

 

 

- Elhízás, túlsúly


- PH szint mérése, BETA Teszt


- Immunrendszer erősítő életmód


- Frissítő, relaxáló masszázs

 


Leleplező írások! Az egészséges életmód tanácsait, a helyes méregtelenítő kúra alapjait, a szép bőr és a fiatalság megőrzésének titkait tudhatod meg cikksorozatunk segítségével.


Jelentkezz most! Nem bánod meg és ráadásul most, egy filléredbe sem kerül.Cikksorozat témái:


-1, Tények, bizonyítékok és statisztikai adatok a környezetünkben lévő vegyianyagokról, mérgekről és ezek egészségkárosító hatásairól-2, Helytelen életmód (táplálkozás) hatásai szervezetünkre az elhízás okai-3, Különböző betegségek kialakulásának lehetséges okai (rák, daganat, hormonzavarok, szív és érrendszeri panaszok, izületi betegségek, stb.)-4, Hogyan védjük meg szervezetünket a betegségektől (méregtelenítés, egészséges életmód, helyes táplálkozás, fogyókúra)-5, Lépésről-lépésre a gyógyulás útján egy szebb, boldogabb élet felé

Egészséges életmód, tanácsok

Táplálkozás fontossága

Mit kerülj és miért, fogyókúra receptek

Sav bázis egyensúly

Mi az a pH csoda

Zöld lötty

Elhízás, túlsúly

PH szint mérése, BETA Teszt

Immunrendszer erősítés

 


Díjmentes jelentkezés:

E-Mail:

Keresztnév:

Jelentkezem >>