Itt kezdd: főoldal | vissza

A szervezet lugosítása

Savtalanítás fontossága

 

Hogyan alakul ki a túlsavasodás?

 

A szervezet túlsavasodásának okai gyakran a mindennapi életben keresendők; napjaink átlagemberének életformája óhatatlanul az egészséges lúgos kémhatástól, a savas irányba tolja a szervezetet, elsősőrban az egészségtelen táplálkozásnak, az élvezeti cikkek fogyasztásának, a mozgásszegény életmódnak és a kevés friss levegőnek köszönhetően. A szervezet lugosítása a mindennapi életünk alapja kellene, hogy legyen, ugyanis táplálkozásunk során általában kevés figyelmet fordítunk az olyan bázikus hatású táplálékokra, mint a zöldségek.

Étrendünket a zsírt, finomított lisztet, sót és cukrokat tartalmazó ételek uralják. Az alkohol, a cigaretta és a kávé is a klasszikus "savkeltők" közé tartoznak. Szervezet háztartásának egyensúlya akkor is könnyen felborul, ha stresszes és rohanó életet élünk.

 

Szervezet lúgosítása

 

Életmód és étrend váltás segítségével tehetjük meg. Azonban ezt könnyű kimondani és elhatározni, igazából nem nagy fáradság néhány receptet, tippet és tanácsot beszerezni, de annál nehezebb az ott leírtakat nap mint nap alkalmazni életvitelünkben. Könnyű elképzelni, hogy gyakrabban sportolunk majd, jobban oda figyelünk az élelmiszerek összetevőire, mégis többször maradunk a kényelmes karosszékben ahelyett, hogy erőt vennénk magunkon és sétálni indulnánk a fris levegőre.

A szervezet lúgosítása nem mehet egyik napról a másikra főleg, ha nincs elég idő az egészséges életvitelhez. Egészséges étkezéssel, a több mozgással és az alábbikban található lúgosító ételek, italok fogyasztásával nem lehet teljes mértékben megvalósítani a sejtszintű lúgosítást rohanó streszes napjainkban. Tudjuk, hogy a bázikus vitálanyagok elégséges pótlása tehermentesíti a sav-bázis háztartást, ezáltal pedig elősegíti a gyógyulást, vagyis szervezetünk végzi el a savtalanítás műveletét.

 

A szervezet túlsavasodásával összefüggő jellemző panaszok

- fejfájásra vagy migrénre való hajlam
- depresszió (gyakori rossz kedv, negatív gondolatok, érzések)
- izomfeszültségre és ízületi fájdalomra való hajlam
- bőrirritáció, bőrproblémák, narancsbőr, pattanás
- haj és körmök elváltozása
- gyomorégés, túlzott étvágy vagy a másik étvágytalanság a másik véglet
- allergiára való hajlam
- zsírlerakódás, elhízás

Mészöly Kálmán is a szervezet lúgosítása mellett tette le a voksát, hatására meg is gyógyullt (videó) Szervezetünk belső harmóniájának előfeltétele a helyes ph érték. Ha a savak és bázisok közötti arány nem megfelelő, akkor anyagcserénk sem működik megfelelően és nem érezzük jól magunkat. Szervezet lúgosítása megelőzheti a betegség kialakulását és segít a gyógyulásban.

 

Mégis mit tehetünk akkor, ha szeretnénk szervezetünket lúgosítani!?

A szervezet lúgosítása: Fogyasszunk minél kevesebb savas és minél több lúgosító ételt és italt, továbbá fogyasszuk az InnerLight készítményeket.


- Savképző ételek:
az összes húsféle, halak, állati zsír, vaj, margarin, finomított olaj, diófélék, hüvelyesek, sajt, tojás, fehérlisztből készült ételek, fehér cukor, ecet, édességek.

- Lúgképző ételek: nem savkeltő gyümölcsök, gyümölcslevek (igazi), zöld levelek, zöldséglevek, egyes gyógyteák, gyökérfélék, nyers zöldségek, csírák, burgonya, csicsóka, uborka, tök, hagyma, fokhagyma, fűszernövények, búzakorpa, teljes kiőrlésű gabonából készült termékek, gesztenye, datolya, füge, szójatermékek.

 

Nagyon fontos az elfogyasztott táplálék minősége, előállításának természetes vagy mesterséges módja, valamint kémhatása. A kísérletek egyértelműen kimutatták, hogy minél mesterségesebb egy táplálék, annál jobban elősegíti a rákkeltő anyagok beépülését a szervezetbe. Ezért veszélyesek a margarinok, a koffeinmentes italok és az édesítőszerek. Utóbbiak egy része például aszpartamból készül, amiben 10% faszesz van. Ezt a szervezet különféle karcinogén, azaz rákkeltő anyagokká alakítja. Veszélyes továbbá minden kész, félkész feldolgozott élelmiszer, amik természetesen (sajnos) megkaphatóak bármely élelmiszer üzletben.

 

Hatásos, gyors, teljesértékű (sejtszintű) lúgosítás

Azt mondtuk, hogy önmagában nem elég alapos módszer (sejtek lúgosítása), ha néha eszünk egy kis zöldséget és gyümölcsöt, ha kicsivel jobban odafigyelünk étrendünkre. A lúgosító közegnek folyamatosan és teljes mértékben be kell hatolni a sejtek, szövetek belsejébe. Kutatások szerint is az emberi szervezetnek enyhén lúgosnak kell lennie az optimális egészség megtartásához. Az ideális étrend 80 százalékban lúgos, 20 százalékban savas.

Super Greens A test alapos lúgosítása: por, kapszula és cseppek segítségével

 

Az étrendkiegészítő terméket az amerikai InnerLight cég forgalmazza, Supergreens és Prime pH néven, ami 49 biotermesztésű, csíra zöldségből és a bennük lévő vitaminokból és lúgosító cseppekből áll.

Az InnerLight lúgosító termékeket Dr. Robert Young fejlesztette ki azért, hogy hatékony segítséget, megoldást nyújtson a sejtszintű lúgosításhoz. 15 évi kutatómunka után találta meg a valódi okot, hogy miért betegszik meg a testünk, ez a test elsavasodása.

 

 

Iratkozz fel a levelező listánkra az alábbi lehetőségen (ha még nem tetted)! Bármikor leiratkozhatsz, ha nem akarod az alábbi válaszokat.

Szervezet lúgosítása

 

PH PROGRAM lépésről-lépésre

Itt kezdd: főoldal | vissza

 


1, Egészséges életmód, tanácsok

2, Táplálkozás fontossága

3, Mit kerülj és miért, fogyókúra receptek

4, Sav bázis egyensúly megteremtése

5, Mi az a ph csoda

6, Szervezet lúgosítása (étrendkiegészítő supergreens)

 

 

- Elhízás, túlsúly


- PH szint mérése, BETA Teszt


- Immunrendszer erősítő életmód


- Frissítő, relaxáló masszázs

 


Leleplező írások! Az egészséges életmód tanácsait, a helyes méregtelenítő kúra alapjait, a szép bőr és a fiatalság megőrzésének titkait tudhatod meg cikksorozatunk segítségével.


Jelentkezz most! Nem bánod meg és ráadásul most, egy filléredbe sem kerül.Cikksorozat témái:


-1, Tények, bizonyítékok és statisztikai adatok a környezetünkben lévő vegyianyagokról, mérgekről és ezek egészségkárosító hatásairól-2, Helytelen életmód (táplálkozás) hatásai szervezetünkre az elhízás okai-3, Különböző betegségek kialakulásának lehetséges okai (rák, daganat, hormonzavarok, szív és érrendszeri panaszok, izületi betegségek, stb.)-4, Hogyan védjük meg szervezetünket a betegségektől (méregtelenítés, egészséges életmód, helyes táplálkozás, fogyókúra)-5, Lépésről-lépésre a gyógyulás útján egy szebb, boldogabb élet felé

Egészséges életmód, tanácsok

Táplálkozás fontossága

Mit kerülj és miért, fogyókúra receptek

Sav bázis egyensúly

Mi az a pH csoda

Lúgosítás étrend kiegészítővel

Elhízás, túlsúly

PH szint mérése, BETA Teszt

Immunrendszer erősítés