Relaxáló, frissítő masszázs Budakeszi
RELAXÁLÓ, FRISSÍTŐ MASSZÁZS

Itt kezdd: főoldal | vissza

BELSŐ EGÉSZSÉG, KÜLSŐ SZÉPSÉG

 

SZERETNÉD MEGTUDNI MI A NŐI TEST TITKA és a masszázs, hogy segít ebben?

 

 

Ki ne szeretné a masszázst? Biztos hallottál a jótékony hatásairól, de ha alaposabban megismered a témát és alkalmazod életedben, akkor elképzelhető, hogy sokkal felszabadultabbá és örömtelibbé válnak a mindennapjaid.

A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint a szervi fájdalom és azok valós eredete elkülönül, oka pedig valamilyen energiaáramlási zavar, így a helyi zavarok más, távoli testrészekre is kihathatnak. Szervezetünk egyes területei az energiapályák, más néven a meridiánok. Ezek révén kapcsolatban állnak a szervezet különböző részeivel, ezért a test könnyen hozzáférhető részeinek ingerlésével hatni lehet az egyes szervek működésére.

A gyógyítás célja szervi problémák felfedezése, az energiák egyensúlyának helyreállítása (a Qi áramlásának elindításával és az energiaáramlási akadályok elhárításával), amire a kinai orvoslásban különféle módszerek alakultak ki. A legelterjedtebb a masszázs és a reflexológia.

A masszázs a legősibb gyógymód. Az ókorban a kínaiak képesek voltak masszázzsal sikeresen gyógyítani, kezelni olyan betegségeket, mint a végtagok bénulása, eszméletvesztés, szervek vizesedése, láz stb.

 

A masszázs jótékony hatásai szervezetünkre:


- Tágítja az ereket,
ezért kedvezően hat a vérkeringésre és az anyagcserére, biztonságosan alkalmazható a legyengült szervezet megerősítésére vagy krónikus megbetegedések kezelésére is.

- Hatására a bőr aktiválódik és feszessé válik, növekszik az ellenállóképesség és javul a kórokozók szervezetbe jutása elleni védekező funkció.

- Javítja a légzést és segíti az emésztést. Segíti az anyagcserét, segít a méregtelenítésben, megkönnyítik a salakanyagok távozását a szervezetből. Kalóriaszegény diétával párosulva alakformáló hatású.

- Élénkítő, de ugyanakkor nyugtató hatású is lehet, attól függően, hogy a páciensnek éppen mire van szüksége. Reflektórikus hatású a létfontosságú belső szervekre a központi idegrendszeren keresztűl. A mechanizmus által a test regeneráló erőinek hatása fokozódik.

- Feloldja a hátizom görcsöket, és izomfeszülést, melynek megszüntetésével csökken a csigolyákra ható nyomás. A rendszeres masszázs megszünteti az állandó izomfeszültséget, izommerevséget, amely leggyakrabban a derék és nyaknál jelentkezik.

- A tüneteket kiváltó betegséget, tehát magát az okot szünteti meg, szemben a legtöbb kémiailag előállított gyógyszerekkel, fájdalomcsillapítókkal altatókkal - a mellékhatásokat nem is említve.

- Erősíti a csontszövetet. Nyújtja az összekötő szöveteket. Azoknál, akik koruk vagy betegségük következtében nem képesek napi rendszeres testgyakorlásra, a masszázs részben ezt is helyettesítheti.

- Akadálymentessé teszik a Qi áramlását, felszabadítja a meridiánokat, így a belső harmónia megteremtésében is kulcsszerepet játszik. Idegnyugtató és fájdalomcsillapító hatású. Enyhíti a stersszes hétköznapok feszültségét.

- A bonyolultabb megbetegedések, kórok esetében a masszázs támogató szerepet tölthet be a gyógyszeres kezelés mellett, elősegítve a szerek hatékonyabb feldolgozását. Azonban a felírt orvosságok szedését nem váltja ki!

 

A masszázskezelések legfontosabb felhasználási területei:

- Mozgásszervi problémák, hát és derékfájdalmak, gerincsérv, nyak és vállfájdalmak, ízületi problémák
- Reumatikus problémák
- Bőrbetegségek (pikkelysömör, ekcéma, szemölcs, májfoltok)
- Belső szervi problémák gyomorfekély, vastagbélgyulladás, menzeszproblémák
- Stresszoldás: stressz okozta feszültségek csökkentése, az ellenállóképesség javítása
- Testi, lelki fáradtság, kimerültség, depresszió kiegészítő kezelésére
- Allergia, krónikus nátha, asztma
- Immunrendszer erősítésére
- Általános közérzet javítására


PH PROGRAM lépésről-lépésre

Itt kezdd: főoldal | vissza


1, Egészséges életmód, tanácsok

2, Táplálkozás fontossága

3, Mit kerülj és miért, fogyókúra receptek

4, Sav bázis egyensúly megteremtése

5, Mi az a pH csoda

6, "Zöld lötty" a fogyásért és az egészségért

 


- Elhízás, túlsúly

- PH szint mérése, BETA Teszt

- Immunrendszer erősítő életmód

- Frissítő, relaxáló masszázs


Leleplező írások! Az egészséges életmód tanácsait, a helyes méregtelenítő kúra alapjait, a szép bőr és a fiatalság megőrzésének titkait tudhatod meg cikksorozatunk segítségével.


Jelentkezz most! Nem bánod meg és ráadásul most, egy filléredbe sem kerül.Cikksorozat témái:


-1, Tények, bizonyítékok és statisztikai adatok a környezetünkben lévő vegyianyagokról, mérgekről és ezek egészségkárosító hatásairól-2, Helytelen életmód (táplálkozás) hatásai szervezetünkre az elhízás okai-3, Különböző betegségek kialakulásának lehetséges okai (rák, daganat, hormonzavarok, szív és érrendszeri panaszok, izületi betegségek, stb.)-4, Hogyan védjük meg szervezetünket a betegségektől (méregtelenítés, egészséges életmód, helyes táplálkozás, fogyókúra)-5, Lépésről-lépésre a gyógyulás útján egy szebb, boldogabb élet felé


Díjmentes jelentkezés:

E-Mail:

Keresztnév:

Jelentkezem >>